Omdömen

”En fantastiskt stark och gripande föreläsning i ett ämne som annars lätt avfärdas med tanken ”det händer kanske andra men inte mig”. Mötet med Anneli gör klart att det kan hända dig och mig och precis vem som helst men det inger samtidigt hopp eftersom hon bevisar att också hopplösa lägen går att vända till framgång och glädje. En utmärkt föreläsning att utgå från för vidare samtal om organisationskultur, kamratskap, stress, orimliga krav på sig själv, missbruk och sjukdom i alla sammanhang där människor lever och arbetar tillsammans”
Patrik Årman, lärare vid LOs Folkhögskola Runö

”Hon gjorde avtryck hos mig och tavlan jag fick kommer jag att rama in och sätta upp på ett speciellt ställe.”
Marie

”Var en mycket bra, känslosam och tänkvärd kväll.”
Ingmar

”Annelies berättelse berörde mig mycket djupt och fick mig att tänka på min arbetssituation. Starkt av henne att dela med sig av hennes livsresa.”
Per

”Jag har den största respekt för den resa Annelie gått igenom och är tacksam att hon ville dela sina erfarenheter med oss.”
John

”Tjejen som tog med oss på en resa som gav flera i gruppen minnen tårar och känslor på topp! Mycket starkt av henne att dela med sig av sitt liv tycker jag.”
Ivan

”En fantastisk tjej som verkligen öppnade sig själv och sitt inre för oss. Mycket känslosamt och tänkvärt. Ett område som berörde ordentligt. Mycket bra.”
Benny

Comments are closed.