Böcker

Jag jobbar för närvarande med boken ”Mollys Resa”

Molly är en kvinna som alltid har strävat efter att ”duga” och att alltid ”prestera”. Hon tar sig själv ofta på lite för stort allvar. Tillslut, på toppen av hennes karriär, så raser allt samman och hon hamnar i den djupaste av mörka bottnar. Hon slår på sig själv, hårt, men till slut bestämmer hon sig för att kämpa sig tillbaka till toppen och hitta livsgnistan igen. I ”Mollys Resa” får vi följa hur tufft det kan blåsa i politikens och maktens korridorer i Stockholm och hur hårt kvinnor tvingas kämpa för att orka stå kvar. Boken handlar om den utbredda avundsjukan, egoismen, och de intriger som maktbegäret för med sig och som driver godhjärtade människor in i tragiska livsöden och fördärv. Trots alla svårigheter kämpar sig Molly tillbaka upp på fötterna igen, till det nya livet, och når nya ”toppar”. I ”Mollys Resa” ställs Molly, och även Du som läsare, till slut inför den slutgiltiga frågan om vad livet egentligen handlar om.

Reportage

Vi erbjuder både företag och privatpersoner att sammanställa kompletta reportage i enlighet med era önskemål. Det kan handla om resor eller äventyr, där Ni önskar fotografier och/eller skrivet material. En av företagets specialiteter är friluftsliv och uteliv, särskilt fiskereportage, varför vi även erbjuder kompletta reportage för publicering i tidningar och reklamblad (foto+text).

Eftersom uppdragen kan vara väldigt varierande så börja med att höra av Er till oss med vad Ni önskar så kan vi arbeta fram och föreslå bästa möjliga konceptförslag i dialog med Er.

Skicka mail till: annelisarnblad [at] hotmail.se

 


Arbetar även med barnbilder som jag hoppas ska kunna ges ut i framtiden.
Söker kontakt med förlag/ Allt vackert till dig! Anneli

Comments are closed.